...............................................................................ACC/IP enigmaot.no-ip.biz...............................................................................
poprostu zalosne dedasz wszystkich i "podobno" ich lubisz NIE wyrazam zgody z gory mowie.
Przez Kikre serwer zszedl na psy te glupie szpanowanie tez mnei ciekawi ze ma 3x softy podobno z loot z moras de greg poprostu zal softy to jednen z nielicznych itemow ktore nie sa w loocie...
a i mam prosbe kirke daj komentarz jakikolwiek na te konto na fotce.pl www.xxkrzysiek15xx.fotka.pl
bo nie wieze ze jestes dziewczyna
tylko tak sie zmnieniasz ze niegrasz wogule na ots znaczy niemusisz byc dlugo online bo ty laska wiec masz jakies zajecia itp a i widze jak beata napisala ze jestes ciagle na ots to teraz cie wogule niema cos mi tu niegra ;p
A wiec nadal nie dalas mi komentarza na fotka.pl DLACZEGO?
Pewnie dlatego ze to nie twoj profil a jesli twoj to z gory sorki ale chemy miec pewnosc
Kirke napisał:
Moze Zostane gm...... W dzisiajszym dniu..... Przyjaznie sie z VInoxem.... Pomagam ludzia....... Prubuje zwolywac ludzi........
Watpie ze jestes dziewczyna jak widac zalezy ci na GM tylko a nie wierze w to ze dziewczyna tak by powiedizala na forum. Wiec cos mi tu niegra CZEKAM NA KOMENTARZ http://www.fotka.pl/profil/xxkrzysiek15xx/
Hahaaha Kirke znow prosisz o gma tak jak na PGOOTS??? haha ale jestes zalosna dziewczyno!!!! i tak go niedostaniesz wiec co ty tworzysz kochana robisz zupelnie to samo co na pgoots ale z pgo ja cie wyzucilam idywidualnie
pozdrawiam cie czopku